Konferens & möten

Varmt välkommen till Humlegården konferens i hjärtat av Stockholm! Hos oss bokar ni vackra och högt belägna lokaler med mycket ljusinsläpp. Vi erbjuder rum för möten, fullt utrustad utbildningssal och en egen våning för konferenser.

Vi har alltid en trevlig och professionell värd på plats som tar hand om era önskemål. Ta även tillfället i akt att boka servering i form av frukost, lunch och fika som dukas upp i mingelområdet eller i ert rum. Mingelområdet mynnar ut i vår stora terrass som vetter mot takåsarna på Östermalm.

Våra lokaler:

  • Stockholm, här sitter upp till 32 personer bekvämt och luftigt i skolsittning med bänkar. Stockholm tar även upp till 50 personer i biosittning
  • Chicago, utbildningslokal för upp till 18 personer
  • Zurich, mötesrum för upp till 8 personer
  • Sydney, mötesrum för upp till 6 personer
  • Tokyo, mötesrum för upp till 4 personer

Självfallet har ni möjlighet att boka våra rum och lokaler alla dagar i veckan, året om. Vi har många års erfarenhet av att arrangera lyckade konferenser och utbildningar i absolut toppklass.

Alla våra lokaler är utrustade med kostnadsfri wi-fi och tv eller projektor.

Vi hjälper dig gärna ifall du har några frågor. Maila oss på: info@humlegardenkonferens.se eller ring 0735 – 186 120. Vill du hellre boka direkt och få bekräftelse med en gång, använd ”boka”-knappen nedan.

Boka här!